Мъжки очила за компютър 

Pelagia

Elba

Parker

Rosa

Banner

Sutich 

Billie

Stark

Kent

мъжки очила за компютър снимка с модел

Elba

Elba

Parker

Rosa

Billie

Sutich

Чудите се дали имате нужда от мъжки очила за компютър?

Предпазни очила за компютър биха ви били от полза ако ежедневната ви работа е обвързана с дигитални устройства. Те ви излагат пред неестествено количествено синя светлина. Източниците на синя светлина могат да са:

  • мониторите на компютрите
  • LED телевизорите
  • OLED дисплеите на телефоните и таблетите
  • флуоресцентните лампи

Всичките изброени примери са източници на изкуствена синя светлина, но в живота си човек среща най-често синята светлина в природата – тя се намира и в лъчите на слънцето. Ще се зачуди, не е ли синята светлина на слънцето много по-силна и наситена от тази, която излъчват екраните? Напълно сте прави, това е така. И въпреки това, екраните крият своята опасност. Това е защото, винаги стоим близо, а и прекарваме дълго време взирайки се в тях. Възможните проблеми, които хората срещат при прекомерена употреба на екран са главоболие, нарушен сън, умора или парене в очите.

Затова от екипът ни препоръчваме ако изпитвате някой от симптомите изброени по-горе, да започнете да носите защитни очила за компютър.

При нас може да откриете колекция от стилни очила за компютър без диоптър, които не само ще защитят очите ви от синята светлина, но ще надградят личния ви стил и визия.