Нашите модели

Изпитваш умора или парене в очите си след ден прекаран пред екрана на компютъра, телефона или таблета?

Това е, защото синята светлина, която монитора ти излъчва, изтощава очите ти.

Когато сме изложени на сина светлина за продължително време, обикновено започваме да усещаме напрежение в очите, умора или дискомфорт. Това не трябва да те притеснява особено, защото синята светлина не предизвиква трайни увреждания на очите ти. Но ако искаш да намалиш умората и пареното в очите в края на деня, очилата за компютър са идеалното решение за теб.

Често си на телефона, компютъра или пред телевизора през нощта?

Ако след дълъг работен ден обичаш да прекарваш свободното си време в дигиталния свят, то ти си точно като нас.

Само, че когато стоим пред екрана в тъмните часове на деня, ние пречим на производството мелатонин в мозъка, а мелатонина регулира цикъла на съня. С други думи, колкото до по-късно стоим на телефона, толкова по-трудно ни е да заспим след това, а и качеството на съня също е повлияно.

Затова силно ти препоръчваме да използваш очила за компютър,  когато си пред екрана, а навън е вече тъмно.

roller white

Обичаш модата и харесваш да експериментираш с външния си вид?

Изпробването на нов чифт очила може да бъде отличен начин да експериментираш със стила си, тъй като те са много видим аксесоар, който може незабавно да промени външния ти вид.

Можеш да избереш дързък и модерен стил или класически и непреходен дизайн, за да постигнеш по-незабележим външен вид.

Освен това очилата могат лесно да се сменят, за да подхождат на различни тоалети и поводи, което предоставя безкрайни възможности да експериментираш и да изразяваш себе си чрез своя стил.

Вземи си очила PREDCOMPA.

icons left

Безплатна доставка и връщане без значение от стойността на поръчката ти.

Лещи с Blue Light филтър и UV400 защита.

right icon 2.0
mid icon

Лесен избор от емблематични модели очила на отлични цени започващи от 60лв.

Купи си очила

Малко повече за нас.

От както бранда ни – PREDCOMPA. за пръв път провървя през началото на 2022г. година, ние успяхме да предоставим на повече от 500 души нови очила, с които да обогатят качеството на дигиталния си живот. Ще ви представим някои от мненията на нашите клиенти.

IMG 3519

Велина Николова

“Използвам компютърни очила от PREDCOMPA от няколко месеца и мога честно да кажа, че те промениха живота ми! Като графичен дизайнер на свободна практика прекарвам часове на ден, взирайки се в екрана на компютъра, което ме караше да имам уморени и възпалени очи. Откакто преминах към тези очила, забелязах значително подобрение в здравето на очите си и в цялостния си комфорт. Те не само изглеждат страхотно, но и ми помогнаха да бъда по-продуктивна и ефективна в работата си. Благодаря ви, PREDCOMPA, че създавате такъв невероятен продукт!”

Screenshot 2022 04 20 at 10.47.01

Виден Михайлов

“Наскоро започнах да използвам компютърни очила от PREDCOMPA и съм изключително впечатлен от резултатите! Преди страдах от напрежение в очите и главоболие след дълги часове работа на компютър, но тези очила направиха забележима разлика. Те са удобни за носене и значително намаляват количеството синя светлина, на която са изложени очите ми, което ми помага да работя по-дълго и по-комфортно. Горещо препоръчвам тази марка на всеки, който прекарва много време пред екрана.”

IMG 3518

Лора Иванова

“Отначало се колебаех дали да пробвам компютърни очила, но се радвам, че дадох шанс на тази марка. Тези очила са стилни, удобни и невероятно ефективни за намаляване на напрежението и умората на очите. Като разработчик на софтуер прекарвам почти цял ден пред екрана на компютъра, но с тези очила имам чувството, че мога да работя много по-дълго, без да изпитвам дискомфорт. Горещо бих препоръчала PREDCOMPA на всеки, който прекарва много време в работа с компютър.”