Oчила за компютър – PREDCOMPA.

Parker

80 лв.

Parker

how bluelight works copy 1
how bluelight

Billie

rosa

Sutich

Banner

stark

Kent

Billie

90 лв.

Rosa

80 Лв.

Sutich

90 лв.

banner

70 лв.

stark

70 лв.

kent

70 лв.

Детски очила

Ella

60лв.
48лв.

Ella

60лв.
48лв.

Ella

60лв.
48лв.

Ella

60лв.
48лв.

Ella

60лв.
48лв.

Hedy

60лв.
48лв.

Hedy

60лв.
48лв.

Hedy

60лв.
48лв.

Hedy

60лв.
48лв.

Hedy

60лв.
48лв.

Какво преставляват очилата за компютър?

Съществуват много видове очила за компютър. Обикновено, защитните очила за компютър имат технология за отражение върху предната част на лещите, която да отразява синята светлина. Има модели с напълно прозрачни стъкла, има и такива които са с бледо жълт или кехлибарен цвят. Прочети детайлно сравнение на видовете очила за синя светлина тук.

Предпазните очилата за компютър, които може да откриете при нас са именно тези, които имат лек жълт оттенък върху лещите. Те елиминират силната синя светлина, която се излъчва от компютърни екрани или от изкуствените LED крушки, които имаме вкъщи. Проучванията на синята светлина показват, че тя влияе на производството на мелатонин и на цикъла на съня. Освен това има много проучвания и хора, които твърдят, че очилата за синя светлина помагат за облекчаване на напрежението в очите.

Всички от видовете очила за компютър, които предлагаме са без диоптър. Те са с филтри за синята светлина и UV лъчите. Така че, ако сте човек, на когото не му е нужно да носи очила за корекция на зрението, защото може защото работите дълги часове пред компютър или харесвате естетиката на модерните очила, тогава защитните очила за компютър – PREDCOMPA са напълно подходящи. Но ако са ви нужни диоптрични очила, ви съветваме да се насочите по-скоро към оптика, където да ви прегледат и да ви предпишат очила. Тъй като технологията за блокиране на синята светлина може да бъде добавка, която може да бъде направена в самите лещи, можете да я добавите и към диоптричните си очила.

Разгледай нашия каталог от внимателно подбрани модели мъжки очила за компютър и дамски очила за компютър.