Oчила за компютър – PREDCOMPA

как работят очилата за компютър
how bluelight works copy 1

Billie

rosa

Kent

stark

Banner

Parker

Billie

Rosa

banner

Parker

kent

stark

Какво преставляват очилата за компютър?

Съществуват много видове очила за компютър. Обикновено, защитните очила за компютър имат технология за отражение върху предната част на лещите, която да отразява синята светлина. Има модели с напълно прозрачни стъкла, има и такива които са с бледо жълт или кехлибарен цвят. Прочети детайлно сравнение на видовете очила за синя светлина тук.

Предпазните очилата за компютър, които може да откриете при нас са именно тези, които имат лек жълт оттенък върху лещите. Те елиминират силната синя светлина, която се излъчва от компютърни екрани или от изкуствените LED крушки, които имаме вкъщи. Проучванията на синята светлина показват, че тя влияе на производството на мелатонин и на цикъла на съня. Освен това има много проучвания и хора, които твърдят, че очилата за синя светлина помагат за облекчаване на напрежението в очите.

Всички от видовете очила за компютър, които предлагаме са без диоптър. Те са с филтри за синята светлина и UV лъчите. Така че, ако сте човек, на когото не му е нужно да носи очила за корекция на зрението, защото може защото работите дълги часове пред компютър или харесвате естетиката на модерните очила, тогава защитните очила за компютър – PREDCOMPA са напълно подходящи. Но ако са ви нужни диоптрични очила, ви съветваме да се насочите по-скоро към оптика, където да ви прегледат и да ви предпишат очила. Тъй като технологията за блокиране на синята светлина може да бъде добавка, която може да бъде направена в самите лещи, можете да я добавите и към диоптричните си очила.

Разгледай нашия каталог от внимателно подбрани модели мъжки очила за компютър и дамски очила за компютър.